Welkom bij mijn portfolio.

Toch in een studio :)

Hier vind je een verzameling van foto's van bruiloften, familieportretten, culinaire fotografie en bedrijfsfoto's maar ook mijn vrije tijds foto's. Wat en waar ik ook fotografeer ik probeer er altijd alles uit te halen om tot een leuke foto te komen. Op bruiloften ben ik altijd op zoek naar kleine verhaaltjes en probeer ik tot een passend foto-verhaal te komen. Ik laat zelden of nooit mensen poseren maar laat alles om me heen gebeuren. Zo ontstaan er  echte en spontane momenten in de foto's.

Ook bij het maken van familieportretten laat ik de geportretteerde zijn wie ze zijn. Ik neem ze mee naar een mooi gebied en vaak ontstaan er spontane foto momenten. Mijn ervaring is dat klanten deze foto's verkiezen boven de geposeerde. Mijn fotoshoots staan het teken van gezelligheid, een leuke tijd en super leuke foto's. Eigenlijk heeft mijn fotografie die basis, zelfs bij zakelijke fotografie en culinaire fotografie. Ik heb er veel plezier in en dat wil ik dan ook overbrengen in mijn foto's.

Zoals je aan mijn foto's kan zien werk ik niet in een studio. Het liefst werk ik op mooie locaties en zo is elke fotoshoot weer anders. Ik probeer dus ook steeds andere locaties te vinden. Vaak ga ik erop uit om die locaties te vinden. Uiteraard kan de klant ook hun favoriete locatie aangeven. Dat kan zelfs binnenshuis zijn. Neem een kijkje, heb je vragen stuur een bericht via deze website en ik zal je snel beantwoorden.

 


Volg mij op