Hallo, ik ben Ridder van Doorne, fotograaf in Rijswijk (ZH).
Ik ben opgegroeid in en boven de fotowinkel van mijn vader in de Herenstraat en in het winkelcentrum In de Bogaard. Al van jongs af aan was ik gefascineerd door fotografie. Ik hielp mijn vader in de winkel en in de donkere kamer.

Na mijn zelf studies, de wijze fotografie lessen van mijn vader en de vele workshops die ik volgde heb ik jarenlang ervaring opgedaan als freelance fotograaf en heb mij gespecialiseerd in diverse fotografie disciplines.

Ik vind het belangrijk om persoonlijke en ongedwongen foto's te maken. Ik wil dat mijn klanten die portretteer zich op hun gemak voelen en dat ze de dag van hun shoot met een glimlach op hun gezicht herinneren. Ook met foodfotografie probeer ik het geheel zo smakelijk mogelijk er uit te laten zien. Met interieur fotografie zorg ik ervoor dat de kamers er goed uitzien. Feitelijk is het verhalen vertellen de basis voor elke foto die je maakt. Die verhalen komen tot stand via compositie, standpunten, te werken met scherpte en kleuren en te bepalen wat ik wel en niet in de foto wil.

Neem een kijkje op mijn website en laat me weten als je vragen hebt.