Foto-Ridder van Doorne

Trouwen op 19-09-2019? 

Trouwen op 19-09-2019?
Als jullie gaan trouwen op  donderdag 19-09-2019 en ik mag die dag de trouwreportage maken dan ontvang je een korting van 25%
Dus maak een vrijblijvende afspraak dan kom ik even langs, maakt niet uit waar.


De trouwreportage, de familie 

De trouwreportage, de familie Even tussendoor een paar foto's maken met het bruidspaar. Soms gaan de kinderen mee wat een hoop extra geregel maar vooral veel gezelligheid met zich meebrengt.

Een tip voor bruidsparen, als je met je kinderen op de foto gaat, ga dan als eerste met ze op de foto. Kinderen zijn zoals jullie weten speels, en zien na een tijdje de nut van die foto's niet meer in :)


Ps: ook een trouwreportage inclusief album? Boek hier je trouwreportage, wil je eerst meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kom gezellig even langs.

Tarief familieportret 2019 

Tarief familieportret 2019

In 2019 betaal je voor de fotoshoot € 79,50.

Inclusief 4 foto's afgedrukt op 13x18 formaat.

Alle digitale foto's komen na bewerking in mijn webshop te staan waar je mooie producten voor je foto's kan bestellen.

*De webshop is alleen zichtbaar voor de klant!

Het regent, het regent,... 

Het regent, het regent,... Je hebt vaak geen keus als het tijdens je trouwdag en trouwreportage ineens gaat regen, stormen en hagelen. Gewoon parapluutjes uit de auto halen en vooral plezier houden. Want dat is het het. Trouwreportages maak je met veel plezier,.. en trouwen doe je ook met plezier,....

Ik heb ze gevonden,... 

Ik heb ze gevonden,... Afgelopen week naar de Professional Imaging beurs geweest en diverse bedrijven bezocht die eindproducten zoals canvassen, ingelijste producten en trouwalbums leveren.

Zoals het er nu voor staat heb ik een keuze kunnen maken hoe ik binnenkort mijn familieportretten en trouwreportages ge afleveren.  

Zo kan ik als fotograaf mijn familieportretten en trouwreportages nog beter afleveren!

Stay tuned. 

Ridder

Bedrijfsfoto's 

Bedrijfsfoto's Beurzen, evenementen, belangrijke bijeenkomsten, foto's van je bedrijf, binnen en buiten. Foto's van het personeel. Nou ga zo maar door. Maak een vrijblijvende afspraak en ik kom naar je toe!

Klik hier om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen.

Op Locatie spotting 

Op Locatie spotting Vandaag even locatie spotten Bij en rondom het Familierestaurant De Bergsche Plas in Bergschenhoek voor mijn aankomende trouwreportage deze week. Even de sfeer proeven en zien wat er zoal te doen is. Eh,... al dat harde werk....

Familieportret en Herfstbos Breda 

Familieportret en Herfstbos Breda Het Mastbos van Breda is een van mijn favoriete bosgebieden. Vooral in de herfst. Geen gebrek aan leuke fotolocaties voor een familieportret in dit uitgestrekte bos. En achteraf genoeg keuze voor een kopje koffie.

Familieportret in het voorjaar 

Familieportret in het voorjaar In alle jaargetijden kan je natuurlijk leuke, spontane, mooie familieportretten maken. Nu het voorjaar weer op de deur staat te bonken is het misschien tijd om ook jouw familie op de foto te laten zetten?

Kosten voor een familieportret zijn € 45,- voor een fotoshoot van ca. 30 minuten of € 95,- voor een dik uur. 

Je ontvangt alle gemaakte foto's bewerkt en op hoge resolutie.

Als kadootje ontvangt ieder familielid een gratis afdruk van hun favoriete foto. (13x18)

Ook een familieportret laten maken? neem contact op.

Verliefd 

Verliefd
Wat voorop staat met het maken van een fotoserie van bv een verliefd stel of een complete familie is plezier hebben. En dat is nou precies wat we hadden tijden deze shoot in het Delftse hout.
Ook zo'n shoot? neem gewoon even contact op

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee