Foto-Ridder van Doorne

Valentijn familieportret 

Valentijn familieportret Boek nu een familieportret tot en met 14 februari en ontvang naast de 4 maal 13x18 afdrukken ook een afdruk op 30x45 formaat! 

Klik hier voor het maken van een afspraak

De actie is afgesloten. Vis bovenstaand link kan je natuurlijk wel een familieportret boeken.

Tarief familieportret 2019 

Tarief familieportret 2019 Ik heb het tarief voor het familieportret op locatie aangepast voor 2019.

In 2019 betaal je voor de fotoshoot een bedrag van € 79,50.

De foto's komen na bewerking in mijn webshop te staan waar je mooie producten voor je foto's kan bestellen. Je ontvangt via de webshop een giftvoucher van € 15,00 die je kan besteden aan afdrukken.

Binnenkort,,.. 

Binnenkort,,.. Binnenkort is er de mogelijkheid dat mijn klanten hun foto's rechtstreeks via een beveiligde webshop kunnen bestellen op afdruk, canvas, ingelijst etc, etc,.....Een en ander wordt momenteel in de achtergrond ingeregeld.

Trouwalbums voordeliger 

Trouwalbums voordeliger Dankzij goedkopere inkoop kan ik vanaf nu het Premium Trouwalbum voordeliger aanbieden!

Het album heeft 30 pagina's met ca 80 foto's, dikke boekbladen, wordt met de hand gemaakt en je hebt keuze uit een linnen, leren of fotocover.

Was 425,- is nu 385,-

Ps: ook een trouwreportage inclusief album? Klik hier voor een afspraak of voor meer informatie

De trouwreportage, de familie 

De trouwreportage, de familie Even tussendoor een paar foto's maken met het bruidspaar. Soms gaan de kinderen mee wat een hoop extra geregel maar vooral veel gezelligheid met zich meebrengt.

Een tip voor bruidsparen, als je met je kinderen op de foto gaat, ga dan als eerste met ze op de foto. Kinderen zijn zoals jullie weten speels, en zien na een tijdje de nut van die foto's niet meer in :)


Ps: ook een trouwreportage inclusief album? Klik hier voor een afspraak of voor meer informatie

Het regent, het regent,... 

Het regent, het regent,... Je hebt vaak geen keus als het tijdens je trouwdag en trouwreportage ineens gaat regen, stormen en hagelen. Gewoon parapluutjes uit de auto halen en vooral plezier houden. Want dat is het het. Trouwreportages maak je met veel plezier,.. en trouwen doe je ook met plezier,....

Trouwdatum 18-08-2018 

Trouwdatum 18-08-2018

Als jullie gaan trouwen op  vrijdag 18-08-2018 en ik mag die dag de trouwreportage maken dan ontvang je een korting van 25% op alle nabestellingen op afdrukken, album, canvassen etc,...

Dus maak een vrijblijvende afspraak dan kom ik even langs, maakt niet uit waar.

Klik HIER voor het maken van een afspraak, of meer informatie aan te vragen

Ik heb ze gevonden,... 

Ik heb ze gevonden,... Afgelopen week naar de Professional Imaging beurs geweest en diverse bedrijven bezocht die eindproducten zoals canvassen, ingelijste producten en trouwalbums leveren.

Zoals het er nu voor staat heb ik een keuze kunnen maken hoe ik binnenkort mijn familieportretten en trouwreportages ge afleveren.  

Zo kan ik als fotograaf mijn familieportretten en trouwreportages nog beter afleveren!

Stay tuned. 

Ridder

Bedrijfsfoto's 

Bedrijfsfoto's Beurzen, evenementen, belangrijke bijeenkomsten, foto's van je bedrijf, binnen en buiten. Foto's van het personeel. Nou ga zo maar door. Maak een vrijblijvende afspraak en ik kom naar je toe!

Klik hier om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen.

Op Locatie spotting 

Op Locatie spotting Vandaag even locatie spotten Bij en rondom het Familierestaurant De Bergsche Plas in Bergschenhoek voor mijn aankomende trouwreportage deze week. Even de sfeer proeven en zien wat er zoal te doen is. Eh,... al dat harde werk....

Familieportret en Herfstbos Breda 

Familieportret en Herfstbos Breda Het Mastbos van Breda is een van mijn favoriete bosgebieden. Vooral in de herfst. Geen gebrek aan leuke fotolocaties voor een familieportret in dit uitgestrekte bos. En achteraf genoeg keuze voor een kopje koffie.

Familieportret in het voorjaar 

Familieportret in het voorjaar In alle jaargetijden kan je natuurlijk leuke, spontane, mooie familieportretten maken. Nu het voorjaar weer op de deur staat te bonken is het misschien tijd om ook jouw familie op de foto te laten zetten?

Kosten voor een familieportret zijn € 45,- voor een fotoshoot van ca. 30 minuten of € 95,- voor een dik uur. 

Je ontvangt alle gemaakte foto's bewerkt en op hoge resolutie.

Als kadootje ontvangt ieder familielid een gratis afdruk van hun favoriete foto. (13x18)

Ook een familieportret laten maken? neem contact op.

Verliefd 

Verliefd
Wat voorop staat met het maken van een fotoserie van bv een verliefd stel of een complete familie is plezier hebben. En dat is nou precies wat we hadden tijden deze shoot in het Delftse hout.
Ook zo'n shoot? neem gewoon even contact op

Tethered fotograferen en Fujifilm 

Tethered fotograferen met Fuji camera’s icm Lightroom kan helaas nog steeds niet. Echter Fujifilm heeft een nieuwe app. “ FUJIFILM X Acquire” Daarmee kan je in ieder geval je foto’s via een usb kabel direct op je beeldscherm krijgen. Je bestanden worden gewoonweg naar een map verzonden die je in de instellingen van “FUJIFILM X Acquire” heb aangegeven.
 
Je kan daarna Lightroom eenvoudig met de importmap automatisch laten synchroniseren. In Lightroom moet je wel een 2e map aanmaken met het gevolg dat je de bestanden dus dubbel op je harde schijf heb staan. Maar dat is niet echt een probleem.
 
Hetzelfde foefje kan je ook doen met andere bewerkingssoftware zoals On1 Photo Raw. Die kijkt rechtstreeks in de importmap en dus heb je geen dubbele bestanden op je harde schijf.

Jammerlijk is dat met de app niet de instellingen van je camera kan aanpassen en het heeft geen ontspanknop. M.a.w. je moet bij je camera blijven voor de bediening. Ik heb echter nog niet de combinatie kunnen testen met dit en de mobiele app “Camera Remote”van Fuji.

Happy Shooting,
Ridder
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee