Glas voor raam met tulp

Deze week kwam ik op  YouTube terecht bij en video van het kanaal "The Art Of Photography" van Ted Forbes. Op het kanaal worden vaak foto opdrachten/uitdagingen voorgesteld. Nu ik toch binnen zit en meer tijd over heb dan anders besloot ik met deze uitdaging mee te doen. Het gaat om het nabootsen van een beroemde foto van fotograaf Josef Sudek (1896-1976)

 

Dit is mijn eerste poging. Ik wil 'm nog anders iets anders maken, ander licht misschien, andere compositie. Maar het gaat natuurlijk om de lol en plezier om ets te creëren.

 

Zit je binnen en je hebt te veel tijd, fotografeer dan de boel om je heen. Het is een leuke ontdekkingsreis, leuk om te doen je leert er waarschijnlijk nog iets van :)

 

Happy Shooting,

Ridder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.