Nieuw Broodbak Boek!

Wel eens een vlechtbrood gemaakt? Nou is je kans met dit nieuwe boek met uitleg hoe je dat moet doen. Een smakelijk boek van Levine van Doorne, jawel mijn zus.  En alweer haar 5e boek over het zelf maken van brood. Afgelopen jaar mocht ik weer de foto's maken van de stap voor stap uitleg, resultaat en sfeerweergave. Het was weer fantastisch om te doen! Niet alleen de foto's maken was leuk maar ook om de vakkundigheid van Levine te zien. We werkten in haar workshopruimte in Rijswijk. Ook mijn andere zus Anke heeft meegewerkt aan dit boek, zij verzorgde de illustraties die het boek echt afmaakt. Wat ik al in een eerder blog schreef, foodfotografie heeft destijds zijn intrede gedaan in mijn fotografie. Wil je ook je creaties laten vastleggen (ook voor nonfood trouwens en illustraties) Neem dan even contact met me op.

Mocht je ook willen leren om zelf brood te bakken klik dan hier even voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.