Welkom op mijn website! Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik een nieuwe richting insla in mijn fotografie carrière. Na jarenlang met veel plezier bruidsreportages en familieportretten te hebben verzorgd, maak ik nu de overstap naar andere diensten van fotografie.

In deze nieuwe fase zal ik mij voornamelijk richten op het maken van portretten, zakelijke portretten, evenementenfotografie en foodfotografie, waarbij ik mijn expertise en passie voor beeldvorming zal inzetten om professionele en aansprekende beelden te creëren. Daarnaast zal ik ook mijn vaardigheden op het gebied van stillevens en stockfotografie verder ontwikkelen en aanbieden.

Hoewel ik met veel plezier terugkijk op de afgelopen jaren, ben ik enthousiast over deze nieuwe uitdaging en kijk ik ernaar uit om mijn nieuwe diensten aan te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat deze verandering mij in staat zal stellen om mijn creativiteit en technische vaardigheden verder te ontplooien, terwijl ik mijn klanten blijf voorzien van hoogwaardige en unieke beelden.

(Onderstaande, eerst zakelijke foto portfolio maken)

Ik nodig u van harte uit om mijn portfolio te bekijken en te ontdekken hoe mijn fotografie uw bedrijf of evenement kan versterken. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Dank u voor uw interesse en ik kijk ernaar uit om samen te werken aan uw fotografiebehoeften.