Veranderingen in de maak

Gepubliceerd op 14 december 2021 om 11:47

14 december 2021:

  • Binnenkort gaan er veranderingen plaats vinden m.b.t. mijn fotografie. Namelijk, in de afgelopen paar maanden merkte ik dat mijn interesse in fotografie aan het verschuiven is. Om een lang verhaal kort te houden. Ik heb besloten om volledig te gaan voor portretfotografie. Ik treed dus in de voetsporen van mijn overgrootvader. En portretfotografie in de breedste zin van het woord, van headshots of totaalportretten tot aan omgevingsportretten. De portretten worden op locatie gemaakt, bij je thuis of op je werk etc. En daarom doe ik een oproep. Ik heb natuurlijk een nieuw portretportfolio nodig en verse foto's voor de website. Wil je een portret laten maken van jezelf of een ander dan kan je je aanmelden via het contactformulier. De komende tijd en in ieder geval tot ik voldoende portretten heb gemaakt voor mijn portfolio en website is het volledig gratis inclusief het digitale bestand. * buiten Zuid Holland moeten we even wat reiskosten afspreken ;-)

 

  • Dit nieuws heeft ook een wat triestere kant want ik heb tevens besloten om te gaan stoppen met het maken van trouwreportages, per direct ook nog eens. 

 

  • Naast de portretfotografie blijft uiteraard de familieportretten. En, wat ik nog niet eerder heb vermeld is dat ik geïnspireerd door oude meesters met stilleven fotografie aan de slag ga. Daarvoor zal ik mijn werkkamer omtoveren tot fotostudio wat ook weer handig is voor foodfotografie die ik thuis kan doen.

 

  • Ander leuk nieuws is dat ik januari 2022 ook weer mijn medewerking mag geven aan foto's voor het 5e broodbakboek van Levine van Doorne (mijn zus dus)

 

  • En dan het nieuwe project: Ik ben een samenwerkingsverband aangegaan met een fotograaf met het idee om ouderen en dementerende mensen te gaan portretteren. Beide met de achterliggende gedachte, beter vroeg dan te laat! De portretten vinden plaats in een studio in Rijswijk. Voorbereidingen zijn in volle gang en op een paar dingetjes na kunnen we feitelijk gaan beginnen. Binnenkort ook daar over meer info hier op mijn website. En daarvoor  doe ik ook een oproep. Ik heb natuurlijk een portretportfolio nodig en foto's voor de website. Wil je een portret laten maken van jezelf of een ander dan kan je je aanmelden via het contactformulier. De komende tijd en in ieder geval tot ik voldoende portretten heb gemaakt is het volledig gratis inclusief het digitale bestand.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.