Foto-Ridder van Doorne

 

Werkwijze Hoe ga ik te werk, voor tijdens en na jullie trouwdag,...

Wanneer ik een offerte aanvraag ontvang neem ik binnen 2 (werk) dagen contact op. We maken dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Voor die afspraak kom ik naar jullie toe. Het kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar natuurlijk te leren kennen en jullie wensen en mijn mogelijkheden tot levering te bespreken.

Als alle trouwlocaties bekend zijn dan bezoek ik die een aantal weken voor de grote dag en rijd ik de routes, dit is een onderdeel van mijn voorbereiding. We hebben daarna ook nog contact om te zien of er nog nieuwe ontwikkelingen en of wensen zijn. 

Twee dagen voor de trouwdag breng ik mijn spullen in orde, lenzen schoon, geheugenkaartjes leeg en accu's vol en check ik de instellingen op mijn camera's en of alles naar behoren werkt. Ik zet de routes in mijn gps en telefoon, dus geen excuus dat ik het niet kon vinden.

Tijdens de jullie trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig en ga aan de slag. Jullie zijn het middelpunt van de dag en dus zal ik niet al te duidelijk aanwezig zijn. Ik houd mij bezig met  foto's maken terwijl jullie met trouwen bezig zijn.

Als mijn werk er op zit neem ik afscheid en ga direct huiswaarts om een 2 tal back-ups van jullie foto's te maken. De dagen daarna ga ik aan de slag met selecties maken en het bewerken van de foto's. Is er een trouwalbum besteld dan wordt die na selectie en bewerking gemaakt.

Als alles klaar is dan kom ik persoonlijk de foto's en of trouwalbum brengen.

Nog vragen? neem dan even contact op.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee