Hoe ga ik te werk, voor tijdens en na jullie trouwdag,... 

Hoe ga ik te werk, voor tijdens en na jullie trouwdag,...

Nog vragen? neem dan even contact op.

Mijn stijl van fotograferen 

Mijn stijl van fotograferen In de loop der jaren is mijn stijl en manier van fotograferen met mij mee gegroeid. Steeds meer ging  en ga ik de kant op om trouwreportages op een documentaire achtige manier vast te leggen. Ik ruilde zelfs mijn zware spiegelreflex camera's in voor de modernere, lichtere en kleinere systeemcamera's. Wat niet alleen een hoop geschouw scheelt maar ook beter past bij mijn huidige manier van werken.

Wat is een documentaire trouwfotograaf?

Nou, feitelijk heel simpel. Een documentaire trouwfotograaf moet helemaal in het teken staan van het vertellen van een verhaal. Dit houdt in dat ik gedurende jullie trouwdag steeds zoek naar momenten die mij aanstaan en die goed in het hele verhaal passen. je bent tenslotte als fotograaf, en zeker als trouwfotograaf een verhalenverteller.

Dit houdt ook in dat ik nooit een moment of gebeurtenis tijdens de trouwdag zal onderbreken om te vragen aan het bruidspaar, gasten de bruidsmeisjes etc. even te poseren, in de camera te lachen of in mooier licht te gaan staan. Ik zoek spontaniteit in de foto's en eigenlijk geen geposeerde foto's.

Zelfs niet tijdens de traditionele fotoshoot. Veel bruidsparen vragen om deze shoot maar ook dan zal ik altijd de candid-shots de voorkeur geven. Uiteindelijk zal het resulteren in een mooi trouwverhaal in het album waar jullie nog in lengte van jaren met veel plezier naar terug zal kijken.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee