Foto-Ridder van Doorne

 

Werkwijze De locaties,
Zoals de foto's in de galerij al verklappen maak ik de familieportretten over het algemeen op een buitenlocatie. Dat kan elke gewenste locatie zijn die families zelf uitzoeken. Vaak zijn dat locaties die men goed kent of een fijne herinnering aan heeft. Soms wordt het mij gevraagd een locatie uit te zoeken.

Desgewenst kan ik ook de fotoshoot bij je thuis doen. Ik zet jullie dan niet (alleen) op een rijtje op de bank of in de tuin maar zal ik ook op een meer documentaire wijze te werk gaan. Zo krijgen de foto's een huiselijk sfeertje.

Nadat er een afspraak gemaakt is zal ik altijd als onderdeel van mijn voorbereiding ongeveer een week van te voren de fotolocaties bezoeken. (muv bij foto's in huis van de klant)
 
Twee dagen voor de fotoshoot breng ik mijn spullen in orde, lenzen schoon, geheugenkaartjes leeg en accu's vol en check ik de instellingen op mijn camera's en of alles naar behoren werkt. Ik zet de routes in mijn gps en telefoon.

Als de fotoshoot gedaan is ga ik direct huiswaarts om een 2 tal back-ups van de foto's te maken. Daarna ga ik aan de slag met selecties maken en het bewerken van de foto's. 


Als alles klaar is ontvang je de link naar je persoonlijke galerij op mijn website. Indien de usb-box besteld is dan kom ik die in de meeste gevallen even langs brengen.

Fotogarantie, 
Mocht het door (weers) omstandigheden het niet lukken het gewenste resultaat te behalen of er kunnen helemaal geen foto's gemaakt worden dan maken we een nieuwe afspraak. Uiteraard reken ik daar geen extra kosten voor.

Een afspraak maken of heb je nog vragen? neem dan even contact op.
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee