Ridder van Doorne fotografie

Tarieven trouwreportage. 

Tarieven trouwreportage.

A: € 995,- Alle digitale bestanden op een usb.

B: € 1250,- De reportage in een mooi 20x20 album inclusief alle digitale bestanden op usb. 

C: € 1450,- De reportage in een luxe 30x30 album inclusief alle digitale bestanden op usb. 

[BOEK NU] of [ik wil meer info]


De trouwreportage:

Jullie trouwdag wordt een perfecte dag, alles is aanwezig van jullie kleding tot op de trouwauto aan toe, en vergeet die te gekke taart niet. Alles is gepland tot in de puntjes. De ceremoniemeester werkt zich een slag in de rondte zodat alles op rolletjes verloopt. 

En dat wil je uiteraard allemaal als herinnering vastgelegd hebben, het hele verhaal, een complete reportage van jullie trouwdag die een volledige dag weergeeft met alle gebeurtenissen, leuke momenten, ontroerende momenten, enfin,.. vanaf de voorbereidingen tot aan het feest aan toe.

Daarom kom ik de gehele dag fotograferen om ervoor te zorgen dat ik een complete trouwreportage af kan leveren. Dat kan traditioneel in een album en/of digitaal. De albums zijn van hoge kwaliteit (zie omschrijving hier onder) De digitale bestanden worden op usb in een mooie designbox afgeleverd.

Een trouwreportage is altijd inclusief:

Niet inbegrepen zijn:


Het 30x30 fotoalbum:

Tijdens het selecteren van de foto's wordt er tevens een selectie gemaakt van foto's die in het album moeten komen. Na de bewerking van de foto's wordt het album zorgvuldig samengesteld zodat er een compleet verhaal ontstaat. 

Als het album helemaal klaar is dan wordt het nog eens goed nagekeken op het verhaal en of er geen kleine opmaak foutjes gemaakt zijn. Pas dan wordt de bestelling geplaatst. Zodra ik het album binnen heb maak ik een afspraak om het album even langs te brengen.

Hier onder de kenmerken van het album;


De webwinkel:Aflevering en bestellingen:


Verdere informatie:

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee