Foto-Ridder van Doorne

Familieportret op locatie 

Familieportret op locatie

 Opnamekosten: € 79,50

Altijd inclusief:

* In de webwinkel vind je mooie fotoproducten zoals canvassen, foto's ingelijst, losse afdrukken noem maar op. Alles onder een dak. Je kan dus makkelijk, snel en overzichtelijk je foto's (na)bestellen. Bovendien is de webwinkel geheel privé en beveiligd, je hebt dus je eigen fotowinkel :)

* Nadat de betaling van de opnamekosten binnen is ontvang je de link naar je webwinkel. 

 ***BOEK HIER JE FOTOSHOOT***

Een aantal voorbeelden uit de webwinkel 

Digitale bestanden:

* De bestanden zijn op hoge resolutie!

 

Tarieven

Losse afdrukken / nabestellingen

Wil je je mooiste foto's op hoogste kwaliteit? Je foto's worden op professioneel Fuji fotopapier belicht, geen gewoon drukwerk dus. De kosten per afdruk zijn vanaf € 1,75 op 10x15.

 

Tarieven

Familiefoto op canvas

Hoogwaardige canvas op een frame van 20, 40 en 45 mm dikte. Canvas zoals het hoort met galeriekwaliteit op 100% zware kwaliteitskatoen. met de hand gevernist: gegarandeerd lange kleurechtheid en bescherming. Formaten vanaf 20x30 tot 250x100. Ook panorama formaten mogelijk.

* Ook mogelijk, canvas in mooie houten lijst!

 

Tarieven

Foto's ingelijst

Laat je foto's helemaal tot zijn recht op hoogwaardig Fuji fotopapier in een kwaliteitslijst. Met of zonder passe-partout en in diverse lijstkleuren en formaten .

Er is al een lijst voor € 29,- (13x18)

 

Tarieven

Nog veel meer leuke fotoproducten!

Naast de afdrukken, ingelijste foto's en canvassen zijn er in de webwinkel zijn nog meer leuke producten voor je foto's te vinden, denk hierbij aan:

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee