Foto-Ridder van Doorne

Familieportret op locatie 

Familieportret op locatie

 Opnamekosten: € 79,50

Altijd inclusief:


• Voor het maken van een familieportret neem ik jullie mee (of jullie mij) naar elk gewenste locatie (in NL). De fotoshoot zal ongeveer 1,5 uur duren en plaatsvinden tot op 4 locaties binnen het gekozen gebied. Na de fotoshoot en bewerking worden je foto's in een privé en beveiligde online fotogalerij met webwinkel geplaatst. Alles onder 1 dak dus. Je kan dus makkelijk, snel en overzichtelijk je foto's (na)bestellen op bijvoorbeeld canvas of in een lijst of gewoon op afdruk. 

[BOEK HIER JE FOTOSHOOT]

Een aantal voorbeelden uit de webshop 

Een aantal voorbeelden uit de webshop

Losse afdrukken / nabestellingen

Wil je je mooiste foto's op hoogste kwaliteit? Je foto's worden op professioneel Fuji fotopapier belicht, geen gewoon drukwerk dus. De kosten per afdruk zijn:

"Andere formaten en prijzen zijn te vinden in de webwinkel"

 

Tarieven

Familiefoto op canvas

Hoogwaardige canvas op een frame van 20, 40 en 45 mm dikte. Canvas zoals het hoort met galeriekwaliteit op 100% zware kwaliteitskatoen. met de hand gevernist: gegarandeerd lange kleurechtheid en bescherming. Formaten vanaf 20x30 tot 250x100. Ook panorama formaten mogelijk.

 

Tarieven

Foto's ingelijst

Laat je foto's helemaal tot zijn recht komen met je foto's op hoogwaardig Fuji fotopapier in een kwaliteitslijst. Met of zonder passe-partout en in diverse lijstkleuren. Formaten beginnen bij 13x18

Er is al een lijst voor € 29,- (13x18)

 

Tarieven

Digitale bestanden:

Ontvang bij alle fotoproducten het digitaal bestand voor € 12,50

Wil je alleen de digitale bestanden dan zijn de kosten per bestand € 22,50

"In beide gevallen zijn de bestanden op hoge resolutie!"

 

Tarieven

Nog veel meer leuke fotoproducten!

Naast de afdrukken, ingelijste foto's en canvassen zijn er in de webwinkel zijn nog meer leuke producten voor je foto's te vinden, denk hierbij aan:

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee